Blizu je dan vaše poroke, in zdaj je čas za planiranje tega posebnega dne. Izbira poročnega fotografa je ključnega pomena, saj boste želeli, da se vsak trenutek vašega poročnega dne ustrezno ujame v objektiv. Spodaj so nekateri nasveti, ki vam bodo pomagali pri izbiri pravega poročnega fotografa.

Ljubezen, nasmeh in večni trenutki v objektivu. Foto: Vanessa Tivadar Photography

Pestra izbira

Ko se odločate med različnimi poročnimi fotografi, boste hitro opazili, da je ponudba precej pestra. Izberite 3 ali več svojih najljubših fotografov, ki ste jih že poznali ali spremljali preko njihovega dela. Lahko ste jih opazili na prijateljičini poroki ali ste jih že spremljali na družabnih omrežjih. Pošljite povpraševanje z natančnimi podatki o datumu, lokaciji in vaših željah. Ko prejmete različne ponudbe in pakete, izberite tistega, ki najbolje ustreza vašim željam.

Stil fotografiranja

Ena od ključnih odločitev pri izbiri poročnega fotografa je tudi poznavanje njegovega stila fotografiranja. Preden se dokončno odločite, si podrobno oglejte njegovo dosedanje delo in fotografije preteklih porok. Vsak poročni fotograf ima svoj edinstven stil zajemanja trenutkov in obdelave fotografij. Preverite tudi njegovo spletno stran in blog, kjer boste dobili celosten vpogled v to, kako fotografira celoten potek poroke in ali ta stil ustreza vašim pričakovanjem.

Kavica s fotografom

Prvi stik z vašim poročnim fotografom je ključnega pomena za ustvarjanje sproščenega vzdušja na vašem poročnem dnevu. Običajno fotograf sam povabi mladoporočenca na prvo srečanje, vendar lahko to vlogo prevzameta tudi vidva. Prvo srečanje naj bo pred samim poročnim dnem, saj je pomembno, da se med seboj ujamete in vzpostavite dober odnos. Fotograf je oseba, ki naj bi vam pomagala počutiti se sproščeno in udobno, saj bo z vama preživel pomemben del vajinega nepozabnega dne.

Predporočno fotografiranje

Predporočno fotografiranje je odličen način, da še bolje spoznate svojega poročnega fotografa. Z dogovorjenim terminom pred poroko se odpravite na prvi izlet in fotografiranje. Če fotograf ne predlaga tega, lahko idejo predlagata kar vidva. S tem doživite, kako fotograf dela in ustvarite dodatno vez z njim. Predporočno fotografiranje vam ponuja boljši vpogled v stil in pristop vašega fotografa, kar vam bo koristilo na samem poročnem dnevu.

Poročni dan je za vaju

Medtem ko je fotograf odgovoren za zajemanje čudovitih trenutkov, je ključnega pomena, da se osredotočita na vajin odnos in uživate v vsakem trenutku poročnega dne. Poročni dan je namenjen vama, zato ne pozabita uživati in ustvarjati nepozabnih spominov. Fotograf bo poskrbel za čudovite slike, vi pa se prepustita čarobnosti trenutka.

Similar Posts: