Vsi komaj čakamo razno razna praznovanja, tako rojstnodnevna, god, obletnice poroke in podobno. Abraham presenečenje vključuje izvirno šaljivo darilo ter igranje pod oknom v zgodnjih jutranjih urah. Praznovanje okroglih obletnic ima svoj čar, ne glede na to katera po vrsti je. Praznovanja porok imajo svoja imena in sicer praznovanje prve je papirnata poroka, druge bombažna in tako naprej. Abraham fore so med najbolj iskanimi na spletu. Darila so šaljiva ter izvirna.

Vsem nam poznane pa so 25 obletnica poroke, ki je srebrna, 50 obletnica kot zlata in 60 poroke se imenuje diamantna. Obletnice poroke ni nujno, da dočaka vsakdo. A 50 obletnico rojstva dočaka večina ljudi in to imenujemo Abraham. Običajno je se za to zbere na kupu družina in prijatelji slavljenca, ki skupaj proslavijo in pripravijo Abraham fore za popestritev dogajanja.

Abraham finte

Zabava mora biti po okusu slavljenca, saj je on zvezda tega večera. Sedaj je priložnost, da se zabavate kot v mladih letih, torej je zabava lahko spet nekoliko utrgana. Stari ste dovolj, da se vam ni več potrebno ozirati na to kaj si bodo o vas mislili vaši starši, stari starši ali sedaj vaši otroci. Zabavo naj bo v prostoru, ki je namenjen zaključenim družbam, da se lahko pozabavate kot vam paše in kolikor dolgo vam paše, ne glede na druge goste.

 

Zabavni program za Abrahama

Abraham fore so ključne za to zabavo. Na njej so navadno ljudje, ki slavljenca poznajo že precej časa, zato približno vedo kaj je v življenju počel. In ko skupaj združijo ideje in smešne dogodke, ki so jih skupaj doživeli lahko postane to zabava, ki si jo bodo vsi zapomnili za vse življenje.

Torej za nekoliko starejše otroke, ki to seveda še vedno so in si želijo še naprej želijo ostati pripravimo doživeto in osebno srečanje z Abrahamom. Obred naj bo zavit v tančico žlahtnih besed, zanimivih vprašanj, odgovorov ki jih še nismo slišali, Abrahamovih fint in seveda naj bosta prisotni tako dobra glasba kot tudi ples.

Similar Posts: