Sama pri sebi imam običajno razdelan načrt kako razporediti denar za darila za rojstni dan. Vsake toliko pridejo okrogle obletnice (na primer 18. rojstni dan, 20. rojstni dan, 30. rojstni dan, 40. rojstni dan, abraham itd.), za katere namenim več denarja. Če slavljenec povabi na večjo zabavo, dobi tudi večje darilo, kot če povabi le na pijačo. Obdarujem glede na to, koliko mi neka oseba pomeni in kakšen rojstni dan ali zabavo ima. Če bi imela več denarja, bi gotovo kupovala še lepša, še boljša in še dražja darila za rojstni dan.

A s svojim proračunom, moram poskrbeti, da je vsem lepo. Najdražja darila običajno kupim staršem, partnerju in otrokom. Ti mi v mojem življenju pomenijo največ. Takoj za njimi so bratje, s katerimi smo dogovorjeni, da si ne poklanjamo predragih daril. Tudi z najboljšimi prijateljicami smo se dogovorile, naj bodo darila za rojstni dan malenkosti, bolj dragoceno nam je skupno druženje.

Uporabna in smešna darila za rojstni dan

Potem pa so tu še sodelavci, ostali prijatelji in znanci. Ti dobijo kakšne zanimive, smešne in uporabne zadeve kot darila za rojstni dan. Pred leti sem več dala na to, kaj je nekdo meni podaril za rojstni dan in kaj sem jaz podarjala za rojstni dan. A čedalje bolj opažam, da so mi bolj pomembni skupni trenutki z ljudmi, ki jih imam rada, kot pa darila za rojstni dan. Ob rojstnem dnevu mi je najpomembnejše druženje in to, da se imamo lepo. Naši dnevi so čedalje bolj zapolnjeni z aktivnostmi, službo in drugimi obveznostmi, tako, da nam vedno bolj zmanjkuje časa za druženje. Ob vikendih čas najraje preživljamo v krogu družine, zato so praznovanja rojstnih dni eden najpomembnejših vidikov druženja. Darila za rojstni dan so torej bolj v drugem planu, najpomembnejša je zabava.

Ob rojstnih dnevih je pomembna zabava

Če pa so darila za rojstni dan povezana z zabavo, še toliko bolje. Družabne igre, kozarci za vino ali liker, zabavne majice in podobno, vse služi druženju in zabavanju. Zato lahko včasih tudi združimo prijetno s koristnim.

Similar Posts: