Ali kegerator Edgestar ni dovolj hladen?

Eden od glavnih pomislekov pri kegeratorju je, ali lahko doseže dovolj nizko temperaturo. Z kegeratorjem EdgeStar KC-2000 vam ni treba skrbeti glede tega. Lahko doseže temperature okoli 0 do 4°C, tako da jo je mogoče spremeniti za vrsto piva, ki je trenutno na pipi. Postopek nastavitve termostata je enostaven. Ne vem, kako je z vami, ampak jaz imam rad, da mi pivo postrežejo na ustrezni temperaturi. Edgestar trdi, da je to najhladnejši kegerator na trgu.

Ne pozabite, da je ta kegerator EdgeStar KC-2000 namenjen samo za uporabo v zaprtih prostorih in da ne deluje pravilno, če ga shranjujete ali uporabljate zunaj ali v posebej vlažnih, hladnih ali vročih okoljih. Če se kegerator EdgeStar KC-2000 ne ohladi dovolj glede na vaš merilnik temperature, vam bo Edgestarova podpora strankam dala navodila za odpravo te težave.

Pogosta vprašanja

Pri nakupu tako velike stvari želite biti popolnoma prepričani, da ste dobili odgovore na vsa pomembna vprašanja, in natančno veste, kaj dobite. Tukaj je nekaj najpogostejših vprašanj, ki se pogosto zastavljajo glede Edgestar KC2000.

V: Ali lahko KC2000 uporabljamo zunaj?

O: Ta naprava je namenjena samo za uporabo v zaprtih prostorih.

V: Ali ga je mogoče vgraditi v omarico?

O: Ne, ta enota je prostostoječa. Če želite vgrajeno enoto, morate nadgraditi na KC7000SS.

V: Ali je za uporabo tega kegeratorja potrebno kupiti dodatne dele?

O: Ta kegerator je opremljen z vsem, kar potrebujete, razen jeklenke z CO2 in sodčkov piva! Za uporabo vam ni treba kupiti ničesar drugega.

V: Kako dolgo bo sodček piva ostal svež v tem kegeratorju?

O: Sodček piva običajno ostane svež približno 6-8 tednov, ko ga hranimo pod ustreznim pritiskom in temperaturo. Nam je uspelo svežino ohraniti do 12 tednov.

V: Kakšne so dimenzije tega kegeratorja?

O: Kegerator ima globino 63cm, višino 123cm in širino 51m. Tehta 37kg.

Similar Posts: