Na voljo je 20-voltna litij-ionska baterija s petimi amperi na uro, ki se z lahkoto zaskoči v ohišje na zadnji strani žage. Kar zadeva moč baterije, boste na splošno ugotovili, da se baterije gibljejo od 18v do 80v v domačih verižnih žagah, tako da je ta v spodnjem rangu. Čeprav ni najmočnejša razpoložljiva baterija, se lahko primerja z drugimi modeli v tem razredu, kot sta Black and Decker LCS1020 in Worx WG322, in zadostuje za vrsto opravil, za katere je bila ta žaga narejena.
DeWalt DCCS620P1 ima tudi prednosti brezkrtačnega motorja, ki zagotavlja večjo učinkovitost baterije.

Ko gre za čas delovanja, je podatek o amperih na uro pomemben. Ta baterija ima razmerje 5 amperov/ura. To pomeni, da je baterija sposobna dostaviti obremenitev 5 amperov za 1 uro, 1 amperov za 5 ur, 10 amperov za 30 minut in tako naprej. Večje kot je razmerje, dlje bo baterija delovala. Akumulatorske žage se gibljejo od 1,5 do 5 amperov. Kot lahko vidite, je
DeWalt DCCS620P1 primeren, kar se tiče vzdržljivosti in le nekatere druge žage, kot sta Makita XCU02PT in Makita XCU03PTX1, imajo primerljive ocene.

Kaj to pomeni v praksi? No, proizvajalec navaja, da boste lahko z enim polnjenjem narezali 90 kosov obdelanega lesa, ki meri 4 x4. Uporabniki omenjajo, da so imeli od 45 minut do 1 ure časa za rezanje, odvisno od intenzivnosti rezanja. Če nameravate uporabljati žago dlje, potem je vredno vložiti v drugo baterijo.

Morda že imate druga električna orodja, ki uporabljajo DeWaltovi platformo 20V Max. V tem primeru boste lahko uporabljali vse obstoječe baterije v tej žagi. Če želite žago kupiti brez akumulatorja, je pravi model brezžična žaga DEWALT DCCS620P1 20V MAX XR. Če imate druge baterije 20v Max z različnimi razmerji amp/ura, ne skrbite, saj lahko uporabite tudi te.

Nekateri kupci je zanimalo, ali se lahko baterije iz platforme DeWalt FLEXVOLT uporabljajo s tem modelom. Odgovor je DA (vsaka baterija FLEXVOLT bo delovala).

Similar Posts: