Eccotemp L5 prenosni grelec vode je še ena stvar, ki se doda na vaš seznam in za katero morate poskrbeti, preden zapustite dom in greste na kampiranje. Prepričati se morate, da je oprema popolnoma napolnjena; 5 do 6 ur enakomernega polnjenja vam zagotavlja storitev za več dni. Čeprav je njegova moč odvisna od uporabe, vsako mnenje o Eccotemp L5 ne bo pozabilo omeniti dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost izdelka. Če v svoji leseni koči nimate elektrike, vam ni treba več skrbeti.

Če bi imel Eccotemp L5 rezervoar, bi porabil več energije, zato ga je težko vzdrževati nekaj ur stran od električnega priključka. Baterija vam zagotavlja podaljšano uporabo vode za vse dni, ko boste kampirali.

2 D baterije niso koristne samo za ljubitelje kampiranja, ampak so namenjene tudi tradicionalni uporabi v vašem domu. Pravzaprav se Eccotemp L5 izkaže za izredno priročnega med izrednimi dogodki in izpadom električne energije. Propan je vaš edini vir svetlobe in energije med takimi nevšečnostmi.

Kompakten

Eccotemp L5 ima kompakten in privlačen dizajn, ki omogoča enostavno prenašanje skupaj z vašo opremo za taborjenje. Čeprav se velikosti razlikujejo glede na specifikacije proizvajalca o funkcionalnosti, je večina modelov majhnih in kompaktnih. Oblika pomaga pri enostavnem transportu in pakiranju.

Enostavno ga lahko zapakirate v eno od torb, odvisno od velikosti. Čeprav je zabavno spakirati vse, kar potrebujete za kampiranje, nihče ne želi nositi nepotrebnih orodij in pozabiti bistvenih elementov. To je razlog, zakaj bi morali dati ta prenosni grelnik vode na vrhu seznama. Kompaktna zasnova tudi zmanjšuje tveganje za zlom nekaterih delov grelnika vode, kar omogoča udobno in brezskrbno potovanje.

Enostavna namestitev

Regulator plina, cev, glava za prho, adapter za vrtno cev in hitri priključki za izhodno vodo so vključeni v Eccotemp L5.

Prilega se povsod

Vsi deli grelnika so odstranljivi. Medtem ko proizvajalci vedno zagotavljajo zapletene priročnike, lahko večino ugotovite sami.

Similar Posts: