Številni delavci, ki za svoje delo potrebujejo dovolj prostorno vozilo, v katerem lahko prevažajo pripomočke, se odločajo za nakup tovornega vozila. Tovorno vozilo tako zagotavlja prevoz večjih in težjih delovnih pripomočkov. Ker včasih ne moremo pospraviti vsega v vozilo, so nadgradnja takšnega vozila strešni nosilci za tovorna vozila

Strešni nosilci za tovorna vozila tako povečajo možnosti za prevoz najrazličnejših pripomočkov. Za izbrano tovorno vozilo je potrebno poiskati kompatibilne nosilce ter jih ustrezno namestiti – tako bo vožnja kljub tovoru varna in brezskrbna. Pri nakupu tega pripomočka pa je poleg cene potrebno biti pozoren tudi na kakovost.

Izbira strešnih nosilcev za tovorna vozila

Ko se odločamo za nakup strešnih nosilcev za tovorna vozila, je nujno, da izberemo ujemajoče oz. ustrezne nosilce. Ponudniki, ki izdelavo in nakup le-teh ponujajo tudi na spletu, imajo običajno na svojih spletnih straneh brskalnike, s pomočjo katerih poiščemo kompatibilne strešne nosilce. 

Strešni nosilci za tovorna vozila za prevoz najrazličnejših pripomočkov
Strešni nosilci za tovorna vozila povečajo možnosti za prevoz najrazličnejših pripomočkov na strehi vozila.

V filter na spletni strani izbranega ponudnika je potrebno vnesti znamko in model tovornega vozila. Prav tako je potrebno izbrati model in letnik vozila. Strešni nosilci se morajo ujemati s samim vozilom, saj jih bomo le tako lahko ustrezno namestili. Namestitev je običajno preprosta, pri tem ne potrebujemo posebnega orodja. 

Lastnosti strešnih nosilcev za tovorna vozila

Strešni nosilci za tovorna vozila se ponašajo z visoko nosilnostjo – lahko tudi do 200 kg. Obenem zagotavljajo aerodinamičnost, zato je vožnja kljub obremenitvi prijetna in udobna. Izbiramo lahko med aluminijastimi in železnimi nosilci; aluminijasti so precej lažji in zato tudi priljubljena izbira. Ker so prevlečeni z protizdrsno gumo, je vožnja tovora povsem varna. Poskrbljeno je tudi za varnost – imajo namreč protivlomno ključavnico. Odločimo se lahko tudi za nakup dodatkov in funkcionalnost strešnih nosilcev le še nadgradimo. 

Strešni nosilci za tovorna vozila so narejeni iz odpornega aluminija in so veliko lažji od podobnih, narejenih iz železa, vendar z enako nosilnostjo – do 100 kg. Zgornja stran je prevlečena s proti-drsno gumo, ki preprečuje premikanje tovora po strešnem nosilcu.

Veliko ponudnikov strešnih nosilcev za tovorna vozila omogoča večletno jamstvo na kakovost. S tem zagotavljajo, da je izbran izdelek resnično kvaliteten ter da so bili pred uporabo opravljeni testi, ki so potrebni za pridobitev ustreznih certifikatov. Pred nakupom je torej smiselno preveriti tudi ta dejavnik. Strešni nosilci za tovorna vozila so povsem varna in ustrezna izbira za vse, ki potrebujejo dodatne kapacitete za prevoz tovora; zaradi posebne oblike pa je vožnja neslišna ter brezskrbna.

Similar Posts: