Če si želite v okolico svojega doma postaviti neko zunanjo luč, s katero ne bi imeli preveliko stroškov, so solarne svetilke lahko izjemno dobrodošla rešitev. Takšna zunanja razsvetljava je namreč zelo varčna, deluje namreč po načelu kopičenja sončne svetlobe tekom dneva, nato pa se pretvori v električno energijo. To solarnim svetilom omogoča, da lahko svetijo v temi. Stroški njihovega delovanja pa so enaki skoraj nič.

Vemo, da so zunanje luči pogosto izpostavljene najrazličnejšim vremenskim razmeram, na primer snegu in dežju. V poletnem času so izpostavljene visokim temperaturam. Solarne svetilke pa so zasnovane tako, da lahko zelo dobro prenašajo vse zunanje razmere in veljajo za 100 % varne.

Nizka nabavna cena solarnih svetil

Solarne svetilke se ponašajo s številnimi prednostmi. Med drugim tudi to, da je njihova nabavna cena zelo nizka. To pomeni, da se vam pri nakupu ni potrebno omejevati zgolj na en kos. Lahko si torej privoščite več solarnih luči in si na takšen način ustvarjate zelo privlačno celoto.

Solarne svetilke
S solarnimi svetilkami bo vaš vrt zaživel tudi ponoči

Tudi nameščanje solarne svetilke je zelo preprosto. Na voljo pa so solarne luči najrazličnejših vrst. Številne med njimi so opremljene s posebnimi količki, ki se zgolj zapičijo v travo ali glino, ko nameščate tovrstno zunanjo razsvetljavo. Na zunanji površini zdržijo zelo dolgo časa, obenem pa tudi zelo lepo in prijetno svetijo.

Solarne verige za božično razsvetljavo

Na voljo so tudi posebni kosi solarnih svetil, kot so na primer solarne verige. Te se najpogosteje uporabljajo kot privlačna božična razsvetljava. V zadnjih letih takšne verige marsikje na vrtovih in drugih zunanjih površinah lahko vidite tudi poleti.

Solarne verige vrtu omogočijo izjemno živahnost, odlična izbira so tudi za prirejanje najrazličnejših praznovanj in prireditev.

Zunanje božične lučke na sončno energijo

Solarna svetila v obliki prikupnih živalic

Solarne svetilke zunaj na vrtu lahko razveseljujejo tudi mlajše družinske člane. Na voljo so solarne lučke z najrazličnejšimi motivi živalic in podobnih likov. Nad njimi bodo zagotovo navdušeni tudi vaši prijatelji, s katerimi boste posedali in se družili zunaj na vrtu.

Vse omenjene luči, ki delujejo s pomočjo sončne svetlobe, lahko kupite v specializiranih prodajalnah, kjer prodajajo svetila. Na voljo so tudi na spletu, kjer jih lahko kupite po ugodnejših cenah.

Similar Posts: