Če iščete enodelno stranišče iz najboljših izdelkov Toto, je najboljše izbira straniščna školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree z nizko porabo 4 litrov na splakovanje in podolgovato sprednjo skledo.

Opremljena je s tehnologijo WaterSense in ima tudi zelo enostaven mehanizem za montažo.

Podaljšana enodelna školjka TOTO MS964214CEFG#12 je visoko učinkovita keramična školjka. Porabi le 4.8 litrov na splakovanje, zaradi česar je odlična glede učinkovite porabe vode. Skladna je z zahtevami EPA Water Sense in ADA.

Zaradi premaza SanaGloss ima lepo in elegantno površino, ki je brez bakterij, mikrobov in omogoča lažje čiščenje. Ima univerzalno višino, zaradi česar je primerna za vse starostne skupine in mehak sedež za zapiranje ter pokrov, ki preprečuje tisti ropotajoči zvok.

Stranišče Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je izdelano iz porcelanastih materialov in je enodelno. Celotna zasnova je precej privlačna in prinaša estetsko privlačnost v katerikoli prostor.

Dobra stvar je, da je to školjko Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree zelo enostavno namestiti. Posode za vodo ni treba namestiti ločeno. Na levi strani straniščnega kotlička je nameščena kromirana ročica, ki celotnemu stranišču da sodobno privlačnost.

Prednosti

  • V skladu z ADA in certifikatom Water Sense.
  • Enodelna školjka z zaprto obliko.
  • Dvojni sistem splakovanja.
  • Univerzalna višina.

Slabosti

  • Za vzdrževanje sijajnega premaza je potrebno občasno nežno čiščenje.

Nekoliko dražja straniščna školjka EcoSoiree ima veliko stvari, zaradi katerih je tako priljubljena. S tem so se resnično potrudili, da so stranke spomnili, kako žive so inovacije v industriji toaletne industrije. Izbirate lahko med različnimi barvami, če imate določeno notranjo opremo, s katero želite združiti to straniščno školjko. Ker imajo vse barve svojo osebnost, je nakupovanje prav tiste, ki ustreza vaši kopalnici, zelo presenetljiva in zabavna izkušnja.

Izgled straniščne školjke naj bi bil zelo eleganten in visokega razreda. Prva misel, ki vam bo padla na pamet, ko jo zagledate, je domišljija. Toto je vzel najboljše iz svojih preteklih modelov in jih združil v ta model. Izkaže se, da je to ena najlepših straniščnih školjk z vključenim kotličkom. In namesto kotlička, ki je videti, kot da ni na pravem mestu, se pri tem modelu zelo lepo ujame s celotno obliko.

Similar Posts: