Drugi integrirani glasovi ne pridejo do izraza zaradi svojega izjemno kakovostnega zvoka, vendar so še vedno dober bonus, zaradi katerega je P-45 optimalna izbira za glasbenike, ki si želijo lahke in cenovno ugodne rešitve za koncerte in vaje, zlasti zaradi električnega zvoka klavirja in strun (podoben klavirjem Rhodes), ki se dobro kombinira pri uporabi z akustičnim klavirjem.

Staro ali novo

Z evolucijo prejšnjega modela za nezahtevne uporabnike, je Yamaha uspešno uspela ustvariti novo, kompaktno rešitev, ki ustreza tako študentom kot potujočim glasbenikom. Občinstvo, ki ga želi doseči, pa je veliko širše.

Če radi igrate doma s prijatelji (razen če želite uporabiti klavir kot aranžersko klaviaturo ali multimedijski predvajalnik, funkcije, ki so na voljo na seriji DGX), boste z uporabo neobveznega stojala L-85 (80$) klavir Yamaha P- 45 spremenili v privlačen kos pohištva, ki bi zlahka našel prostor v vašem domu, prav tako kot pravi pokončen klavir.

Zahvaljujoč vrnitvi »Duo« načina, ki razdeli klaviaturo na dva enaka dela in omogoči hkratno igranje dveh ljudi, je digitalni klavir P-45 lahko zelo koristen za učitelje med poukom s svojimi učenci.

Seveda so to osnovne funkcije, ki jih lahko najdete v skoraj vsakem drugem izdelku za nezahtevne uporabnike, tudi pri starem modelu P-35. Torej, ali je vredno kupiti novi model namesto prejšnjega?

Odgovor je ne – kljub novemu USB-to-host priključku in dvakratni polifoniji sta oba izdelka v bistvu enaka. To ne pomeni, da boste razočarani nad P-45. Prav tako to ne pomeni, da tega klavirja ni vredno imeti. Če se ne morete odločiti med P45 in P35, bi vam močno priporočal P35, če ga je mogoče dobiti ob zelo ugodni ceni.

Gostovanje spletnih strani je najem prostora na spletnem strežniku, ki ima zagotovljeno 24-urno delovanje in nemoten dostop do svetovnega spleta. Preberi več …

Similar Posts: