Prava zmagovalna lastnost so dvojna kolesa s samohodnim pogonom naprej in nazaj. S šestimi hitrostmi naprej in dvema za vzvratno vožnjo, je to eden najlažjih strojev za uporabo. Vse pritožbe se osredotočajo na slabo dokumentacijo za montažo, vendar tega stroja ni zapleteno sestaviti in spraviti v pogon.

Ko je snežna freza sestavljena, se vsakdo zaljubi v njeno moč in enostavnost uporabe. Za ta denar dobimo zmagovalca v široki izbiri samohodnih snežnih frez.

Novi Ariens Auto-Turn vzame visoko zmogljivo snežno frezo Ariens 921030 Deluxe 28 in jo naredi tako enostavno za uporabo kot majhen kompaktni model. Nova Deluxe 28  921030 ima lastnosti, zaradi katerih je boljša od večine drugih snežnih frez v tej velikosti. Impeler pogon z dvema pasovoma, lito železo, zobati menjalnik in novo Auto-Turn krmiljenje.

Vse za samo 1099 dolarjev.

Ariens je vzel eno najboljših snežnih frez na domačem trgu in jo izboljšal – brez zvišanja cene!

»Auto-Turn« odpravlja potrebo, da med zavijanjem delate velike ovinke. Namesto tega omogoča enakomerne, tesne zavoje od osrednje osi stroja. Ta nova tehnologija vam bo dejansko ponudila radij obračanja za 360°. Prav tako odpravlja potrebo po držanju obeh ročajev in potegom ročk med obračanjem. Med delanjem ovinkov ne potrebujete nobenih ročic. Zavijanje postane preprosta in naravna poteza, medtem ko še vedno ponuja oprijem, ki ga potrebujete v snegu. Lahko se brez napora obračate brez prilagajanja hitrosti

Ta 70 centimetrska snežna freza je dovolj velika za čiščenje dovoza za 2-3 avtomobile. Z lahkoto obvladuje sneg od 10 do 40 centimetrov in ima dovolj moči, da odpihne težek in moker sneg.

Similar Posts: