Prav tako je kosilnico enostavno prilagoditi za različne višine. Namesto da bi morali prilagoditi vsako kolo, morate premakniti le eno ročico v želeni položaj in vse bo nared. Prilagodi se lahko na pet različnih višin rezanja: 3.5, 4.5, 6, 7.3 ali 8.5 cm. Imate kar nekaj izbir, ki vam najbolj ustrezajo.

Kakšna je kakovost v primerjavi s ceno?

Kosilnica GreenWorks 25302 G-MAX ponudi veliko za svoj denar. Ker je ohišje plastični kompozit, boste hitro pomislili, da kakovost ni tako visoka. Vendar mnogi uporabniki pravijo, da ga redno prevažajo in kosijo oddaljene travnike, in da se dobro drži in je zelo odporen proti udarcem, kamnom ali drugim odpadkom. Dodaten bonus je, da so plastične komponente izjemno lahke v primerjavi z običajnimi bencinskimi kosilnicami ali celo z električnimi.

Kako dobro kosi odpadlo listje?

GreenWorks 25302 G-MAX 50 cm (lawngonewild.com/greenworks-25302-review/) se obnese odlično pri košnji odpadlega listja, a le dokler se ne nabere prevelik kup. Torej, če vaš kup listja meri le nekaj centimetrov, bi moralo delovati. Če pa imate večji kup, boste morali listje razporediti z grabljami preden ga napadete s kosilnico.

Je kosilnica samohodna?

Čeprav 25302 ni samohodna, je dovolj lahka, da te funkcije ne pogrešamo. Zaradi plastičnega kompozitnega okvirja jo je zelo preprosto potiskati in vleči, tudi po hribih navzgor in navzdol. Pravzaprav je za približno 18 kilogramov lažja od podobne bencinske kosilnice. V številnih mnenjih uporabniki pravijo, da so zadovoljni z kosilnico in njeno vodljivostjo. Edina težava je, da je kosilnico težje potiskati, če pustimo previsoko travo.

Sejanje trave. Strokovnjaki dajejo jesenski setvi trave prednost pred spomladansko predvsem zato, ker hkrati s spomladanskim posevkom na dobro pripravljeni podlagi vzklije več semen plevelov kot jeseni. Preberi več …

Kje kupiti kakovostna semena rastlin? Glavni kriteriji pri pridelavi kakovostnega semena so certificirana ekološka pridelava, pravilna odbira rastlin za semenitev in primerno pobiranje, čiščenje in spravilo semena. Preberi več ..

Similar Posts: