Če imate svoj (plastični ali kovinski) lijak, predlagamo, da ga pri agregatu Ryi2200 uporabite. Lijak iz papirja je neučinkovit in ne oddaja olja v rezervoar tako dobro, kot bi si želeli. Bo pa prišel prav, če nimate ničesar drugega.
Ko nalijete gorivo in olje, zavrtite pokrovček za olje in privijete ploščo nazaj, je RYi2200 pripravljen na akcijo. Drugi koraki ali polnjenje niso potrebni. Od odprtja škatle do našega prvega potega zagonske vrvice je trajalo vsega 7 minut (da, merili smo ga!) Namestitev ni mogla biti lažja… no, razen če imate svoj lijak.

Oblika

Pri izdelavi so veliko pozornosti namenili podrobnostim. Zelo nam je bilo všeč njegova kompaktna oblika (55 cm x 55 cm) zaradi česar je zelo prenosen in enostaven za prevoz (samo 23 kg), ne glede na to, kje ga boste morda potrebovali. Dodatek obliki, ki je ne vidite vsak dan, so raztegljiva transportna roka in kolesa. Oblika tega agregatu je bolj podobna kosu prtljage. Ta enostaven dizajn je idealen za vse, ki imajo bolečine v hrbtu ali so omejeni pri dviganju.

Poleg tega smo bili zelo navdušeni nad dejstvom, da je podjetje »RYOBI« vključilo tudi nadzorni sistem, ki vam samodejno pošilja opozorila o nizki vrednosti olja in obremenitvah. Zato vam ni treba biti strokovnjak za motorje ali agregate, da ga znate uporabljati.

Agregat Ryobi ima 4-taktni bencinski motor z avtomatsko tehnologijo mirovanja. Sistem samodejnega mirovanja lahko zmanjša porabo goriva in raven hrupa, ko je vklopljen. Vendar pa je morda bolje, da izključite samodejno mirovanje, če želite napajati majhno klimatsko napravo, krožno žago ali mikrovalovno pečico. Tako motorju ni treba povečevati vrtljajev, da bi zadostil potrebi po dodatni energiji.

Preberite si še ćlanek z naslovom “Industrijski transportni voziček v različnih funkcijah“.

Similar Posts: