Za domače in pisarniške potrebe potrebujemo kar nekaj izdelkov, med drugim tudi ustrezen tiskalnik in ves potrošni material, ki je potreben za delovanje takšne naprave. Ko printer za najrazličnejše dokumente izbiramo prvič, je v resnici pred nami precej zahtevna naloga, saj nam trg ponuja množico različnih vrst naprav, na katerih so napisana različna imena proizvajalcev oziroma blagovnih znamk.

Na seznamu priljubljenih naprav za tiskanje je tudi Xerox printer, ki je namenjen tako za preprosto obliko tiskanja kot za zahtevnejše uporabnike.

Ključna vprašanja pri izbiri primernega tiskalnika

Pri izbiri novega ali rabljenega tiskalnika je seveda eden od ključnih parametrov tudi izbira priznanega proizvajalca. Omenili smo, da je Xerox tiskalnik dobra izbira. A to še zdaleč ni dovolj, da si boste lahko omislili najprimernejšo vrsto naprave za svoje potrebe.

Xerox printer za preprosto obliko tiskanja in za zahtevnejše uporabnike.
Xerox printer je namenjen tako za preprosto obliko tiskanja kot za zahtevnejše uporabnike.

Vprašati se morate, kje boste tiskalnik uporabljali. Bo to doma, v pisarni, na poti ali morda v proizvodnji? Odgovorite na vprašanje, ali želite tiskati črno-belo ali tudi barvno. Pomembno je tudi, ali potrebujete napravo zgolj za tiskanje ali tudi za kopiranje ter druga podobna opravila. Pri izbiri preverite nekatere funkcije, na primer dvostranski tisk.

Tiskalnik Xerox za domačo rabo ali manjše pisarne

Printer Xerox je lahko namenjen za najrazličnejše namene, zato morate biti pri izbiri konkretnejši. Če želite napravo uporabljati doma ali v manjši pisarni, je na primer odlična izbira tiskalnik Phaser 3020i.

Nastavitev Xerox printerja Phaser 3020

Največji prednosti omenjenega tipa tiskalnika Xerox so brezžična povezljivost in ugodno tiskanje. Ob nakupu tovrstnega printerja boste morali poskrbeti še za ves potreben potrošni material, kot je denimo toner Xerox.

Nakup primernega tonerja za tiskalnik Xerox

Če v svoji neposredni bližini nimate specializirane trgovine s potrošnim materialom za pisarniška dela, potem lahko kartuše, tonerje in drug material naročate kar preko spleta.

Če imate printer Xerox in kupujete tonerje zanj za zaloge, to torej lahko opravite kar preko spleta. Pri nakupu preverite kapaciteto izdelka, barvo pa tudi oznako. Če tonerja, ki ga potrebujete, ni na zalogi, lahko spletnega prodajalca kontaktirate preko maila ali telefonskega pogovora.

Pri nakupu tonerjev na zalogo pa seveda pazite, da boste potrošni material hranili na primernem mestu. V nasprotnem primeru se izdelek lahko poškoduje in rezultati pri tiskanju ne bodo dovolj učinkoviti.

Similar Posts: