Pri obiskovanju imenitnih prireditev potrebujete ravno prave modne dodatke, ki bodo lepo dopolnili vašo opravo. Male večerne torbice so kot ustvarjene za elegantne dogodke, saj estetsko dopolnjujejo vaš videz, obenem pa nudijo ravno dovolj prostora za shranjevanje ličil, denarnice in telefona. Na voljo so v različnih izvedbah. Nekatere nimajo vrvic ali ročajev ter jih morate ves čas držati v roki.

Druge namestite z vrvico na zapestje. Spet tretje imajo nameščen eleganten pašček, katerega nežno namestite na ramena. Poleg različnih dimenzij in načinov nošenja, so na voljo v različnih materialih, barvah in izvedbah. V primeru, da imate preprosto črno oblekico, mora biti torbica izjemno opazna. Pri barviti in radoživi obleki, pa naj bodo dodatki manj opazni ter naj zgolj samo dopolnjujejo imidž.

Kako izbrati pravo torbico?

Pri nakupu večerne torbice uporabite domišljijo. S seboj vzemite vašo obleko in čevlje, da boste lažje izbrali. Črna barva je vedno dobra izbira, saj jo lahko kombinirate s katerokoli drugo barvo. Svilnat material obleke dopolnite s satenastim, čipkastim ali pa žametnim materialom večerne torbice. V kolikor želite imeti bolj vintage videz, pa izberite model z resicami v kombinacijami s čipkami. Model torbe izberite na podlagi večernih dogodkov.

V primeru, da boste veliko preplesali, izberite model ki ima vrvico za zapestje. V kolikor boste večino časa sedeli, izberite manjšo različico, ki jo boste lahko imeli ves čas v naročju. Če se nameravate veliko sprehajati, pa morate imeti model s paščkom, saj se boste lažje nemoteno gibali.

Kombinirajte materiale

Dandanes so večerne torbice tako številčne in raznolike, da se resnično težko odločimo za samo eno. Večina deklet ima najmanj dve, da jih lahko kombinira z različnimi materiali obleke. Žamet večinoma kombiniramo samo z žametnimi oblačili. Satenaste in svilnate modele pa lahko kombiniramo s katerimkoli materialom. Svila je namreč prijetna na dotik in lepa na pogled. Ker pa je svila precej občutljiva na madeže, čedalje več žensk posega kar po semišu. Slednji je enostaven za vzdrževanje, obvladljiv in fleksibilen. Na njem se madeži od ličil in vode skoraj ne poznajo.

Similar Posts: