Ljudje smo zelo vizualna bitja. V kolikor vidimo nekaj, kar nas preseneti in navduši, si bomo to zapomnili za dalj časa. Lažje bomo ohranili podobo določenega podjetja ali znamke, če se bomo z njihovimi izdelki večkrat srečali. Vaše podjetje in vaše storitve lahko tako izjemno poceni oglašujete z različnimi oblačili. Ene poklonite zaposlenim, druge poslovnim partnerjem, spet tretje pa potencialnim strankam. Tako se bo na nevsiljiv način širil dober glas o vas. Ljudje si bodo namreč hitro zapomnili določeno barvo in napis ter ju povezali z vašo storitvijo.

Zimski promocijski tekstil za moške in ženske

Pri izbiri oblačil, se osredotočite na promocijski tekstil za vse sezone. Pozimi na primer izberite moške ali ženske majice z dolgimi rokavi, puloverje, spodnje majice, jakne, vetrovke, pelerine, brezrokavnike in podobno. Svetujemo vam, da promocijski tekstil izberete v sorodnih barvah. Stranke bodo tako takoj asociirale oblačila z vašo storitvijo.

Najbolje je, da izberete dve do tri barve, ki se med seboj dopolnjujejo. Pozimi so odlično promocijsko darilo tudi različni puloverji s flisa. Slednji namreč poskrbijo za dodatno toploto in udobje prejemnika ter promocijo vaše storitve.

Poletna različica

Spomladi in poleti pridejo v poštev bolj lahko materiali. Vsekakor lahko podarite tudi kakšen brezrokavnik ali softshell jakne. Bolj primerne pa so majice s kratkimi rokavi in brez rokavov, polo majice, obleke, kratke hlače in bermuda hlače ter podobno. Moškim podarite promocijski tekstil v modri, zeleni ali sivi barvi, ženskam pa bolj nežne rožnate, vijolične in rdeče odtenke. Na voljo so tudi izdelki za najmlajše, kot so bodiji, majičke, slinčki in polo majice. Takšen promocijski tekstil bo raznežil vsakega prejemnika.

Vezenje in tiskanje logotipov

Na ves promocijski tekstil natisnite tudi logotip podjetja in kontaktne podatke. Na ta način si bodo tudi mimoidoči zapomnili vaše zaposlene in vašo storitev. Če nameravate organizirati kakšen družaben dogodek, je promocijski tekstil idealna rešitev za nevsiljivo oglaševanje podjetja. Oseba, ki bo imela izdelek oblečen, se namreč ne bo zavedala, da istočasno tudi oglašuje vaše storitve.

Če se odločate za nakup kakšnega drugega artikla, naprimer ženske večerne torbice, si preberite še naslednji zanimiv prispevek na to temo.

Moške ročne ure so simbol in dodatek, s katerim se lahko moški izražajo. Preberi več …

Similar Posts: