Obstaja pet preprostih korakov za hitro in obstojno ličenje s kozmetiko NYX za službo. Nanos je zelo preprost in vam ne vzame veliko časa. To je še posebej pomembno, ko nimamo časa za dolgotrajen nanos kozmetike tik pred odhodom od doma.

Najprej pripravite kožo in prekrijte sive tone 

Prvi korak ličenja s kozmetiko NYX je temeljito čiščenje kože in nanos osnove, ki prekrije sive tone  in utrujenost kože. Kožo morate osvežiti in nahraniti vsak dan. Zato je pomembno, da uporabljate kvalitetno in profesionalno kozmetiko, ki kožo neguje in ne obremenjuje.

Kozmetika NYX

Skrijte drobne nepravilnosti z dobro podlago za obraz

Drobne nepravilnosti in gubice lahko prekrijete z dobro podlago za obraz. Pomembno je, da se ves makeup NYX neopazno preliva. Ne sme biti vidne črte, kje se začne koža brez ličil in kje se začne koža z nanesenim pudrom. Poskrbite za lepo stapljanje različnih odtenkov pudra in nanesite kvalitetne korektorje, ki bodo prikrili vse pomanjkljivosti. 

Preberite naslednji članek: Kako izbrati prave superge

Pri izbiri superg morate biti posebej pozorni na dolžino in širino superg ter udobje, poskrbite, da je med najdaljšim prstom in koncem športnega copata vsaj ena razdalja.

Nanesite senčila na veke in začrtajte obrvi

Za službo ne potrebujete zelo živih odtenkov senčil za veke. Uporabite raje nevtralne rjave, bež ali svetlo sive tone kozmetike NYX, kjer boste oči poudarili na nevsiljiv način.

Vsekakor ne uporabite živih in kričečih barv senčil. Obrvi nežno začrtajte s svinčnikom v barvi obrvi. Zaključite videz ličenje oči s kvalitetno vodoodporno maskaro. Slednje nanesite maksimalno tri nanose, ne več. V nasprotnem primeru boste imeli grudice maskare po celi dolžini trepalnic.

Poudarite svoje ličnice

Podnevi pod močnimi lučmi v pisarni ne smete imeti nanešene velike količine rdečila na licih, saj bo učinek premočan. Izberite nežne odtenke rožnate ali rjave, brez dodanih bleščic ali temnih odtenkov. Poudarite samo obliko vaših ličnic in polepšajte vaš obraz. S čopičem samo dvakrat potegnite po liniji ličnic.

Nanesite svetlo šminko ali lipglos

Online lahko najdete veliko različnih živih odtenkov šmink in lipglosov, ki so bolj primerni za večerne izhode. Podnevi uporabite bodisi svetlo rožnate ali rdeče mat odtenke ali pa prozoren lipglos. S tem boste poudarili ustnice, a vseeno ne bodo preveč izpostavljene.

Izogibajte se živim barvam in bleščicam

Pri nanašanju ličil zjutraj v naglici, se izogibajte:

  • Bleščicam,
  • Temnim odtenkom,
  • Črni ali temno vijolični šminki,
  • Fluorescentnim barvam,
  • Umetnim porjavitvenim kremam,
  • Makeupu, ki bo zahteval veliko časa za ponoven nanos v službi.

Similar Posts: