Tudi vaše vozilo je določene mere vedno izpostavljeno nevarnostim, ki ga hitro lahko poškodujejo. Čeprav ga lahko parkirate v garaži, pa vas lahko kje povsem nepripravljene ujame toča ali kakšen drug nezaželen vremenski pojav. Znano je, da se večina poškodb karoserije pri avtu pripeti, ko je vozilo parkirano kje na prostem. Za poškodbe ni nujno krivo samo vreme, lahko so krivi tudi denimo ostri kremplji živali, smola, mimoidoči nepridipravi.

Zelo dobro zaščita za omenjeno je cerada za avto. Moderno zasnovana avtomobilska pokrivala so izdelana tako, da lahko učinkovito zaščitijo večino vozila pred močnimi točami pa tudi pred drugimi najrazličnejšimi nepredvidljivimi situacijami.

Uporaba različnih tehnologij pri izdelovanju cerad proti toči

Na trgu je na voljo povsem navadna cerada ali pa cerada za avto proti toči. Med njima obstaja kar precejšnja razlika, zlasti v uporabi tehnologij za preprečevanje poškodb karoserija. Najbolj kakovostna avto pokrivala imajo vgrajeno posebno peno, njen poglavitni namen pa je vsrkavanje fizične sile udarca toče in drugih predmetov.

Cerada za avto
Cerada za avto ki je bolj kakovostna ima vgrajeno posebno peno

Zaradi omenjene pene niti močna neurja in leteči predmeti ne zmorejo poškodovati karoserije in drugih delov vašega jeklenega konjička.

Avto cerada za zaščito pred močnim soncem

Seveda bi bilo povsem nespametno, da bi za vsak primer posebej kupovali drugačna pokrivala za avto. V toplejšem delu leta je lahko cerada za avto proti toči uporabljena tudi kot odlična zaščita pred močnim soncem.

Popolna zaščita z cerado za avto Prestige

Pokrivalo proti toči je prav tako učinkovita zaščita tedaj, kadar vozilo parkiramo kje pod drevesom, kjer je velika verjetnost, da bi ga lahko poškodovala smola, padajoče veje, živali ali kaj podobnega. Lahko rečemo, da je avto cerada proti toči uporabna za čisto vse situacije oziroma za vse vremenske pogoje.

Povečanje varnosti avta zaradi cerade

Verjetno se niti vi ne zavedate dovolj dobro, da uporaba cerade oziroma pokrivala proti toči lahko poveča varnost vozila. Pri tem mislimo zlasti na nepridiprave, ki se precej pogosto pokritim avtomobilom raje izognejo, ker zanje to predstavlja bistveno višji nivo tveganja.

Cerada na avtu omogoča, da je pogled v vozilo povsem zakrit, to pa torej odvrne potencialno priložnostnega tatu od njegovih dejanj. Uporaba primerne cerade za vaš avto torej avta ne ščiti zgolj pred naravnimi elementi, temveč tudi pred človeškimi.

Similar Posts: