Mnogo je ljudi, ki bi se želeli udeležiti psihoterapevtskega procesa, pa ne vedo, kako terapija poteka, kako se nanjo pripraviti ter, ali je zaupanje intimnih in občutljivih čustev sploh varno. Poleg tega ne vedo, ali je v proces terapije bolje vstopiti individualno ali je za zdrav razvoj dinamike odnosov koristno povabiti tudi ostale družinske člane ali partnerja. Prav tako se ljudje soočajo z vprašanji, koliko stane ena ura svetovanja in kako usposobljeni in izkušeni so psihoterapevti.

Zaradi vseh teh vprašanj in potrebnih odgovorov nanje je Psihovital, podjetje za nudenje kakovostnih storitev psihoterapevtskega svetovanja, razvil ponudbo, kjer je prvo svetovanje 30 minut brezplačno. V tem času se lahko ljudje s psihoterapevtko z imenom dr. Maja Kus Ambrož pogovorijo in jo vprašajo vse, kar jih zanima. Le tako se lahko lažje odločijo, ali je vključitev v tovrstni terapevtski proces primerna zanje.

Različne vrste svetovalnih pristopov in oblike psihoterapije

Psihovital v svojem centru v Mariboru nudi dve vrsti svetovalnih psihoterapevtskih pristopov, ki temeljijo na metodah in tehnikah geštalt terapije in transakcijske analize. Dolgoletne izkušnje v terapevtskih svetovalnih procesih s klienti, so dr. Majo Kus Ambrož pripeljale do implementacije petih uspešnih oblik psihoterapije, kjer je vsakemu omogočeno, da pred vključitvijo v svetovalni proces izkoristi priložnost pogovora, saj je prvo svetovanje 30 min brezplačno.  

  • Družinska psihoterapija v katero so vključeni tako starši kot otroci
  • Individualna psihoterapija za soočanje z vsakdanjimi težavami posameznika
  • Partnerska psihoterapija za pomoč parom v stiski
  • Finančno svetovanje za bolj učinkovito upravljanje z denarjem  
  • Posebne ponudbe za podjetja pri Psihovital vključujejo team building programe, monitoring in coaching  

Ostala ponudba psihoterapevtskega centra Psihovital

Direktorica centra Psihovital dr. Maja Kus Ambrož je hkrati tudi glavna psihoterapevtka, ki vodi tako individualne kot skupinske terapije. Tudi skupinske psihoterapije potekajo v centru v Mariboru v skupinah od 6 do 12 udeležencev, enkrat tedensko po tri ure. Če klienti nimajo dovolj časa ali so od centra preveč oddaljeni, tedaj Psihovital nudi tudi individualne in partnerske e-terapije, ki se izvajajo preko spleta.

Individualna svetovalna terapija traja 50 minut, medtem ko partnerska in družinska psihoterapija traja eno polno uro. Pri različnih ponudbah za svetovanje podjetjem pa je terapevtski čas odvisen od dogovora s podjetjem. Na spletni strani centra Psihovital na naslovu www.psihovital.si je ob vsaki obliki psihoterapije na voljo obrazec za povpraševanje, na katerega bodo odgovorili v najkrajšem možnem času. Prvo svetovanje 30 min je brezplačno preko poslanega povpraševanja na spletnem obrazcu, kjer se nato s psihoterapevtko dogovorite za srečanje v živo ali po telefonu.

Similar Posts: