Implantati so najboljši nadomestki za manjkajoče zobe! S tem se bodo strinjali prav vsi zobozdravniki, ki se sicer vsakodnevno ukvarjajo s tem, kako nadomestiti manjkajoče zobe. V ta namen zobozdravstvo ponuja različne rešitve, za katere pa se ljudje največkrat odločajo zaradi nizke cene, ne pa zato, ker bi bile nujno najboljša izbira. Vendar pa pri zobeh ne bi smeli varčevati, saj je od tega, za kakšno rešitev se odločimo, odvisno, kako široko in samozavestno se bomo smejali, pa tudi to, s kakšno lahkoto bomo jedli ali govorili. Kakovostni implantati imajo v tem smislu gotovo kar nekaj prednosti pred drugimi rešitvami, zato se vam splača odločiti zanje!

Manjkajoči zobje so velik problem

Manjkajoči zobje nikakor niso le estetski problem. Tega se je treba vsekakor zavedati in čim prej poskrbeti za to, da jih nadomestimo. Če tega namreč ne storimo, si lahko nakopljemo še več težav, recimo večje obremenjenosti preostalih zob. Implantati predstavljajo trajno rešitev za nadomeščanje manjkajočih zob, zato se zanje vsekakor splača odločiti. Z implantati namreč poskrbimo za preprečevanje težav, ki bi jih lahko povzročili manjkajoči zobje.

Implantati za zobe so namreč investicija ne le v lepši nasmeh, ampak tudi v boljše počutje. Sploh pa so implantati pametna možnost takrat, ko vam manjka več zob oziroma ko začnete ugotavljati, da bi bil čas za zobno protezo, saj imajo v primerjavi z njo kar nekaj prednosti. Katera možnost bi bila boljša za vas, pa se je najbolje posvetovati z zobozdravnikom.

Preberite tudi: Zobne luske so uporabne v različnih primerih poškodovanih zob

Zobna proteza ali implantati?

Sodobne zobne proteze so vsekakor izdelane bolj dovršeno kot nekoč, še vedno pa so implantati veliko bolj trajna in udobna rešitev. Z njimi boste imeli spet občutek, kot da imate v ustih svoje zobe in da prav nobeden od njih ne manjka, kar je vsekakor neprecenljivo.

Tudi videti so kot naravni zobje, kar je še en plus, poleg tega pa so, ko se implantati enkrat zacelijo, popolnoma nemoteči, kar pomeni, da vas ne bo nič tiščalo ali žulilo ter da boste z njimi žvečili hrano in govorili brez kakršnih koli težav. Implantati so tako res prava izbira, nad katero zagotovo ne boste razočarani!

Similar Posts: